Afspraak met de (sport) podoloog

Sportpodoloog/registerpodoloog

Naast onze specialisatie zijn en blijven wij natuurlijk podologen. registerpodoloogVoor advies en vragen omtrent sportschoeisel en podologische behandeling van o.a. blessures kunt u altijd een afspraak maken. Een (sport)podoloog is een paramedische beroep en wordt zodanig door de meeste zorgverzekeraars vergoed.

Ziekte van Sever

Ook kunt u bij ons terecht met uw sportende dochter of zoon. Wij zijn gespecialiseerd in hielpijnklachten van jonge hockeyers en voetballers. Deze veel voorkomende aandoening bij kinderen staat ook wel bekend als de Ziekte van Sever.

Registerpodoloog voor het dagelijks leven

Ook in het dagelijkse leven kunt u allerhande voetgerelateerde klachten hebben. Om er maar een paar te noemen: pijn onder de bal van uw voet, hielpijn, pijn in de knieën, branderige voeten, startpijn als u ‘s ochtends opstaat etc etc.

Wat doet een (sport)podoloog?

Een (sport)podoloog kan advies geven mbt tot de belasting van de voet of het schoeisel. Een podoloog kan een therapiezool maken als er sprake is van pijn klachten. Ook kan de podoloog voor meer comfort voor de voet en louter te ondersteunen. Kortom heeft u (sportgerelateerde) voetklachten maak hieronder een afspraak.
Veelal wordt uw consult en/of de inlegzool vergoed door de verzekering.

Afspraak maken met de podoloog

Laden...

Wordt mijn behandeling vergoed?

Behandelingen van een registerpodoloog worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Dit gaat niet ten koste van uw eigen risico. Hieronder kunt u zien of en hoeveel uw verzekering (mee)betaalt.

Pijn in voeten of scheenbenen? Maak een afspraak om pijnloos®
te skiën!