Op maat gemaakte skischoenen

Skischoenen op maat gemaakt

Naast het aanpassen van uw eigen skischoenen leveren wij skischoenen op maat gemaakt. Dit houdt in dat u een nieuwe skischoen aangemeten krijgt die geheel aan uw voet is aangepast.

Werkwijze skischoenen op maat gemaakt

Indien u kiest voor op maat gemaakte skischoenen kunt u telefonisch of via deze pagina een afspraak maken voor skischoenen op maat.

Tijdens intakegesprek wordt uw voet uitvoerig opgemeten, uw skigedrag geëvalueerd, naar uw houding gekeken en eventuele problemen tijdens het skiën besproken. Aan de hand van de resultaten krijgt u een advies welke schoen het beste bij u past. Hierbij wordt rekening gehouden met skiniveau, uw voetbreedte en eventueel andere punten die aandacht vragen.

De gekozen shell (buitenschoen) wordt vervolgens voor u op maat gemaakt.

Naast het pas maken van de schoen worden ook de eventuele biomechanische correcties aanbracht in de schoen en de juiste orthopedische sportzool wordt gekozen.

Nu is het tijd om uw nieuwe schoenen te gaan proberen. Het kan zijn dat u na de eerste keer skieen nog iets merkt dat verbeterd kan worden. Geen probleem: aanpassingen kunnen wij in onze eigen werkplaats voor u uitvoeren. Uiteraard kosteloos.

Op maat gemaakte skischoenen inclusief orthopedische sportzool en aanpassingen: €590,-
In principe kunt u de aangemeten skischoenen direct meenemen tenzij er een extra aanpassing nodig is dan duurt het één tot twee dagen langer.

 

Werkwijze op maat gemaakte skischoenen DutchBootFitter

Werkwijze DutchBootFitter